Wie zijn wij?

Wie zijn wij klopt eigenlijk niet helemaal. Ik run het bedrijf in mijn eentje.

Ik ben Suzanne Bouman en van jongs af aan al gek met de paardensport. Doordat ik heb zelf op vele grote stallen gewerkt en stage gelopen heb voor mijn opleiding paardenhouderij en management weet ik hoe belangrijk het is om een goede planning te hebben.

In die tijd gebruikten we veel kladjes of oude whiteboards om de planning van de stal bij te houden. Geregeld raakte er een briefje kwijt en raakten de oude whiteboards zo vervuild dat ze onbruikbaar werden. Door mijn man kwam ik in aanraking met de kwaliteitsvolle whiteboards van Smit Visual en groeide mijn idee uit tot een plan en mijn plan uit tot een bedrijf. Het aanbieden van kwaliteitsvolle whiteboards met een bedrukking naar eigen wens.

Voor het bedrukken van onze whiteboards maken wij gebruik van een superieure techniek. Wij brengen uw ontwerp, logo, afbeelding, foto of tekst aan in het witte oppervlak van het whiteboard, dit heet de “sublimatie” techniek. Het grote voordeel van deze techniek is dat uw ontwerp, logo, afbeelding of tekst niet op de witte toplaag van het whiteboard ligt, maar in de witte toplaag van het whiteboard wordt aangebracht. Resultaat; haarscherpe afbeeldingen, lijnen en teksten in het whiteboard welke niet vervagen of slijten bij gebruik volgens de voorschriften. Hierop geven wij dan ook 25 jaar garantie.

Let op er worden meer bedrukte borden aangeboden, maar daar wordt gebruik gemaakt van een sticker op een bord en deze techniek is van vele mindere kwaliteit en gaan maar zeer kort mee.

Service staat voorop

Service is voor mij heel normaal.

Bij mij staat de service hoog in het vaandel. Het contact gaat tegenwoordig vrijwel alleen maar online, maar ik ga toch net een stapje verder. Daar waar het een standaard bestelling bevat zal het contact uiteraard minimaal zijn, maar als er ook maar iets is neem ik direct persoonlijk contact met je op.

Door mijn goede relatie met onze toeleverancier en fabrikant heb ik scherpe prijzen. Daarnaast krijg jij daardoor natuurlijk de beste service en natuurlijk ook altijd goede garantieafhandelingen indien dit nodig mocht zijn..

Een extra bijkomend voordeel is dat mijn bestellingen voorrang krijgen in de verwerking. Jij bent dus gegarandeerd van de beste deal.