Stalbord op maat

Ook voor een stalbord op maat bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast onze standaard borden kunnen we ook stalborden maken die compleet naar uw eigen idee en ontwerp zijn.

  • Stalbord met voerschema
  • Stalbord met trainingsschema
  • Stalbord met medicatie
  • Stalbord met wedstrijdplanning
  • Stalbord met medische gegevens
  • Stalbord voor merriehouders met dek gegevens

Kortom er zijn zoveel mogelijkheden, we denken graag met u mee over wat u precies wilt en hoe we dat op een stalbord kunnen verwerken.

De stalborden zijn allemaal hoge kwaliteit gesublimeerde borden met eenvoudige ophangsystemen. Het is zelfs mogelijk om met magneten op hangen als u bijvoorbeeld een staalwand heeft.

Met een speciale techniek wordt de inkt ingesloten in de toplaag voor een krasvrije en kleurvaste opdruk. Hierdoor blijven de kleuren beschermd tegen zonlicht. Het whiteboard is opgebouwd uit 0,4 mm staalplaat aan de achterzijde, dan een houten kern van 8 mm en daarna weer een staalplaat van 0,4 mm.

De whiteboards zijn magneethoudend en droog uitwisbaar. Het profiel is gemaakt van aluminium met kunststof hoeken. Aan de onderzijde van de borden bevindt zich een afleggoot van 30 cm voor accessoires.  Ook de bevestigingsmaterialen worden meegeleverd.

Hieronder vind u een aantal voorbeelden van stalborden die wij al voor klanten hebben mogen maken.

Hoe bestel ik een Stalbord op maat?

Vul ons contactformulier met uw gegevens en wensen in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij bespreken dan met u wat u graag zou willen en wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand daarvan maken wij een offerte op maat. Gaat u akkoord met deze offerte dan gaan wij uw ontwerp verder uitwerken. Wij sturen deze ter controle nogmaals naar u toe. Controleer deze altijd goed. Mocht alles naar wens zijn dan gaan we het Stalbord voor u produceren. De levertijd van uw Stalbord is rond de 14 dagen.